جملات قشنگ و به یاد ماندنی(بخون...فكر كن...اراده كن...عمل كن)

 

اعتراف به ناداني
گویند: از عالمی مسئله ای پرسیدند، گفت: نمی دانم. سؤال کننده گفت: شرم نمی کنی که به جهل و نادانی خود اعتراف می کنی. گفت: چرا شرم کنم از گفتن کلمه ای که فرشتگان به آن سخن گفتند و هنگامی که خداوند درباره «اسماء» از آنها پرسید، گفتند: سُبْحانَکَ لا عِلْمَ لَنا الاّ ما عَلَّمْتَنا؛ خدایا ما چیزی نمی دانیم، جز آنچه تو به ما آموختی



انس با خدا
می گویند آن گاه که یوسف در زندان بود، مردی به او گفت: تو را دوست دارم. یوسف گفت: ای جوان مرد! دوستی تو به چه کار من آید؟ از این دوستی مرا به بلا افکنی و خود نیز بلا بینی! پدرم یعقوب، مرا دوست داشت و بر سر این دوستی، او بینایی اش را از دست داد و من به چاه افتادم. زلیخا ادعای دوستی من کرد و به سرزنش مصریان دچار شد و من مدت ها زندانی شدم. اینک! تو تنها خدا را دوست داشته باش، تا نه بلا بینی و نه دردسر بیافرینی



چپاول اموال
روزی عبدالملک (پنجمین خلیفه اموی) از امام زین العابدین درخواست موعظه کرد. حضرت فرمود: آیا واعظی بالاتر از قرآن وجود دارد؟ خداوند می فرماید: وَیْلٌ لِلْمُطَفَّفین؛ وای بر کم فروشان. (مطففّین: 1) وقتی سخن خدای متعال درباره کم فروشان چنین است، پس چگونه است حالِ کسی که همه اموال مردم را چپاول کند؟

 



بر امور گذرا دل مبند
پادشاهی، حکیمان را فرا خواند و گفت: مرا چیزی بیاموزید که اگر بسیار غمگین باشم، در آن نگاه کنم و غم دل از بین برود و اگر بسیار شاد باشم، در آن نگاه کنم و فریفته روزگار نگردم. حکیمان مدتی مشورت کردند و سرانجام، نگینی بر انگشتری او ساختند که روی آن نوشته شده بود: این نیز بگذرد



موضوعات مرتبط: در محضر بزرگان
[ شنبه 28 مرداد 1391 ] [ 1:18 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

حدیث برگزیده

  . قال الامام الباقر - عليه السّلام - :

انّ اللهَ اشدُّ فَرِحاً بِتَوبَةِ عبدِهِ مِن رجلٍ

اضلَّ راحلَتَهُ و زادَهُ في ليلَةٍ ظلماءَ فَوَجدهما.
«اصول كافي، ج4، ص 180»
امام باقر - عليه السّلام - فرمود:

همانا خداوند به بازگشت و توبة‌ بندة خود، شادمان تر از شخصي است كه در شب تاريك مركب و زاد و توشة راه خود را گم كرده بود و سپس پيدا مي كند.



موضوعات مرتبط: حدیث برگزیدهاحادیثعترت
[ شنبه 28 مرداد 1391 ] [ 1:6 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

داستان کوتاه نگرشت رو تغییر بده

 

داستان کوتاه نگرشت رو تغییر بده

 

میگویند در کشور ژاپن مرد میلیونری زندگی میکرد که از درد چشم خواب بچشم نداشت و برای مداوای چشم دردش انواع قرصها و آمپولها را بخود تزریق کرده بود اما نتیجه چندانی نگرفته بود. وی پس از مشاوره فراوان با پزشکان و متخصصان زیاد درمان درد خود را مراجعه به یک راهب مقدس و شناخته شده میبیند.

وی به راهب مراجعه میکند و راهب نیز پس از معاینه وی به او پیشنهاد کرد ….

که مدتی به هیچ رنگی بجز رنگ سبز نگاه نکند.وی پس از بازگشت از نزد راهب به تمام مستخدمین خود دستور میدهد با خرید بشکه های رنگ سبز تمام خانه را با سبز رنگ آمیزی کند . همینطور تمام اسباب و اثاثیه خانه را با همین رنگ عوض میکند. پس از مدتی رنگ ماشین ، ست لباس اعضای خانواده و مستخدمین و هر آنچه به چشم می آید را به رنگ سبز و ترکیبات آن تغییر میدهد و البته چشم دردش هم تسکین می یابد.

بعد از مدتی مرد میلیونر برای تشکر از راهب وی را به منزلش دعوت می نماید. راهب نیز که با لباس نارنجی رنگ به منزل او وارد میشود متوجه میشود که باید لباسش را عوض کرده و خرقه ای به رنگ سبز به تن کند. او نیز چنین کرده و وقتی به محضر بیمارش میرسد از او می پرسد آیا چشم دردش تسکین یافته ؟ مرد ثروتمند نیز تشکر کرده و میگوید :” بله . اما این گرانترین مداوایی بود که تاکنون داشته.”

مرد راهب با تعجب به بیمارش میگوید بالعکس این ارزانترین نسخه ای بوده که تاکنون تجویز کرده ام. برای مداوای چشم دردتان، تنها کافی بود عینکی با شیشه سبز خریداری کنید و هیچ نیازی به این همه مخارج نبود.برای این کار نمیتوانی تمام دنیا را تغییر دهی، بلکه با تغییر چشم اندازت(نگرش) میتوانی دنیا را به کام خود درآوری. تغییر دنیا کار احمقانه ای است اما تغییر چشم اندازمان(نگرش) ارزانترین و موثرترین روش میباشد.



موضوعات مرتبط: داستانک
[ پنج شنبه 26 مرداد 1391 ] [ 4:21 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

داستان کوتاه کیک مادربزرگ

  

داستان کوتاه کیک مادربزرگ

 

پسر کوچکی برای مادربزرگش توضیح می‌داد که چگونه همه‌چیز ایراد دارد… مدرسه، خانواده، دوستان و… مادربزرگ که مشغول پختن کیک بود از پسر کوچولو پرسید که کیک دوست داری؟ و پسر کوچولو پاسخ داد: البته که دوست دارم.

روغن چطور؟ نه! و حالا دو تا تخم‌مرغ. نه مادربزرگ! آرد چی؟ از آرد خوشت می‌آید؟ جوش شیرین چطور؟ نه مادربزرگ! حالم از همه‌شان به هم می‌خورد.

بله، همه این چیزها به تنهایی بد به‌نظر می‌رسند اما وقتی به‌درستی با هم مخلوط شوند، یک کیک خوشمزه درست می‌شود. خداوند هم به‌همین ترتیب عمل می‌کند. خیلی از اوقات تعجب می‌کنیم که چرا خداوند باید بگذارد ما چنین دوران سختی را بگذرانیم اما او می‌داند که وقتی همه این سختی‌‌ها را به درستی در کنار هم قرار دهد، نتیجه همیشه خوب است. ما تنها باید به او اعتماد کنیم، در نهایت همه این پیشامدها با هم به یک نتیجه فوق‌العاده می‌رسند.



موضوعات مرتبط: داستانک
[ پنج شنبه 26 مرداد 1391 ] [ 4:17 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

اندوخته های بومی را قدر بدانیم وبه آنان افتخار کنیم

 

خبر نگار به چشم بینا وگوش شنوای مسئولین وزبان گویای مردم در جامعه تشبیه شده است و خبر نگاری واطلاع رسانی در این عرصه کاری بسیار حساس دشوار وپر مخاطره است که خبر نگار  برای گذار از این مخاطرات ودشواریها بیش از هر چیز نیاز به حمایت همه جانبه دارد .

شامگاه دیروز به مناسبت تجلیل وحمایت از اصحاب رسانه و مطبوعات در سطح استان و به همت استاندار محترم خوزستان واداره کل ارشاد اسلامی استان از تعدادی از خبر نگاران و اصحاب قلم در استان خوزستان تجلیل شد .

در ابتدای این مراسم دکتر سید جعفر حجازی  استاندار خوزستان با اهدای هدایایی به باز ماندگان زوج خبر نگار مرحوم حسین زراعتکار و زهره افتخاری که عمری بی ادعا برای اعتلای فرهنگ بومی و اطلاع رسانی صحیح در شوشتر قلم فرسایی کردند تجلیل کرد .

یکی دیگر از تجلیل شوندگان و بر گزیدگان در عرضه خبر وخبر نگاری که برای سومین بار در این زمینه موفق به اخذ این مقام می شود اقای مجتبی نارنج پور بود .

جوانی خوش فکر و پر تلاش که مسئولیت خبر نگاری خبر گزاری فارس و مدیریت سایت دیدنی شوشتر نامه (شوشتر نیوز) بر عهده دارد و کمتر خبری در شهر اتفاق می افتد که از دید ایشان پنهان بماند و انصافا مدتهاست که شهر و دیار عزیزمان را در عرصه رسانه ای استان وکشور مطرح نموده است .

ایشان بدون کمترین ادعا و چشم داشت به پوشش اطلاعات و اخبار شوشتر می پردازد و سایتش (شوشتر نیوز) روز به روز پر بیننده ترشده و طرفدارانی در اقصی نقاط کشور وحتی بینندگانی از همشهریانمان در خارج از کشور دارد .

هر چند که خبر رسانی از عملکردها و کمبودها وکاستیها در این شهرستان همواره با بد اخلاقیها و کج اندیشیها و بعضا با کینه توزیهای برخی افراد همراه میباشد که خود شاهد بوده برخی موارد به خاطر درج یک خبر وواقعیت و انعکاس درد ومعضل مردم ایشان را مراجع قضایی معرفی میکنند اما کم نیستند افراد خوش فکر و مسیولین فهیم که خبر نگار را یکی از ارکان موفقیت خود در عرصه ی اطلاع رسانی میداند و همواره ایشان ودیگر خبر نگاران را مورد تفقد قرار میدهد .

در اینجا بر خود فرض میدانم از تمام همشهریان پیشکوتمان در عرصه اطلاع رسانی  استان و کشور خصوصا آقایان حاج سردار -سید طاهر موسوی- امید حلالی- علی سوار نژادونظاری و.....تشکر و قدر دانی بنمایم

بیاییم نیروهای جوان خوش فکر و کوشا و بومی خود را قدر بدانیم  و به اندوخته های شهر ودیارمان افتخار کنیم و با حمایت همه جانبه از کار و تلاششان موجبات امیدواری و دلگرمی بیشتر را برایشان فراهم کنیم .

مجددا انتخاب تعدادی از همشهریانمان در جشنواره ی اهل قلم و رسانه ی استان را تبریک گفته و برای دیگر عزیزان این عرصه در شهرستان ارزوی موفقیت و بهروزی داریم  

                                                                               دوستدار اهل قلم  حسن نارنج پور

 



موضوعات مرتبط: گشتی درشهر
[ چهار شنبه 25 مرداد 1391 ] [ 7:21 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

توصيه هاي ميرزا اسماعيل براي امروز ما

 

اولياي خدا چه چيزي برداشت كردند كه وقتي به اين ماه مي رسيدند مثال بارز و اشتاق الي قربك في المشتاقين بودند.
 
به گزارش جهان به نقل از آوینی فیلم، اين شبها، وضو بگيريد. نماز بخوانيد. كم حرف بزنيد. كم قصه بگوييد. اين چيزهايي كه در تلويزيون نشان مي دهند براي تفريح است يا براي بچه ها. شما كه روزه داريد كمتر اين و آن را گوش دهيد. كمي به كارهايتان برسيد.
نيم ساعت يا يك ساعت بعد از نماز در سجاده بنشينيد و خدا را ياد كنيد. افطار كه كرديد، بدنتان كه آرام گرفت، به دعايي، به ثنايي يك دقيقه خدا را ياد كنيد. با خودتان خلوت كنيد. به قرآن نگاه كنيد. يا اينكه اصلا ساكت بنشينيد. اين خيلي قيمتي است. آدم افطار حقيقي را با خدا مي كند. افطار حقيقي كه خوردن نيست. ابعث حيا، آن افطار است.
 نماز پيامبر(ص) است. روزه علي(ع) است. افطار خداست. از افطار بالاتر هم چيزي نيست. علي(ع) روزه است؛ يعني هر كه علي(ع) را قبول كند در دنيا كم حرف مي زند، آلوده نمي شود. ذكر دنيا را كم مي كند ادعايش از بين مي رود. هر كه پيغمبر را نگاه كند نماز خوانده است. ذكر خدا مي گويد، دعا مي كند، صلوات مي فرستد . همينطور مي آيد جلو تا خدا را ملاقات مي كند و مي گويد اشهد، خدا را ديدم. اشهد ان لا اله الا الله مي گويد و بالا مي رود.

نگويمت كه همه ساله مي پرستي كن

سه ماه «مي» خور و نه ماه پارسا باش

 تفسير اين بيت حافظ اين است كه سه ماه رجب و شعبان و رمضان فصول اهل محبت است.

يامن يكفي من كل شي و لا يكفي منه شي، اكفني ما اهمني من امر الدنيا و الآخره ... آنچه ناديدني است برايت به تماشا بگذارد.

 اولياي خدا چه چيزي برداشت كردند كه وقتي به اين ماه مي رسيدند مثال بارز و اشتاق الي قربك في المشتاقين بودند. بي شك به خدا اطمينان داشتند و در هر حال رضا بودند. آدم ها برايشان فرقي نمي كرد و همه را به ديد الهي مي ديدند. مريضي و بي پولي و مرگ و غم و غصه و حتي شاديها براي آنها نشانه است از سلطان السلاطين. چرا ما به خدا اعتماد و اتكا نمي كنيم در صورتي كه مي دانيم كسي ما را اندازه او دوست ندارد و به فكر ما نيست و توكل بر غير او خسران دنيا و عقباست .
 
عارف فاني سيد هاشم حداد (ره) مي فرمايند:

همت عالي دار ، به چيزهاي كوچك قانع مشو ، اين قدر دور خود نگرد ، به او بسپار و جلو برو .مرد بايد عالي همت باشد. حيف است كسي كه مي خواهد به محضر سلطان السلاطين حضور يابد درراه مثلا از گداي سر گذر چيزي بخواهد.

 هر جا غصّه دار شدي استغفار كن. استغفار امان انسان است. به اين كاري نداشته باش كه چرا محزون شده اي ، اذيتت كرده اند؟ گناهي كرده اي؟ بعضي وجود خودشان را گناه مي دانند. شما مي گويي چرا من درست كار نمي كنم، او خودش را گناه مي داند. محزون كه شدي استغفار كن. چه غم خود را داشته باشي و چه غم مؤمنين را، استغفار غم ها را از بين مي برد. همان طور كه وقتي خطا مي كني همه صدمه مي خورند، مثلاً وقتي چند نفر كفران نعمت مي كنند به همه ضرر مي رسد؛ استغفار هم كه مي كني به همه ماسواي خودت نفع مي رساني.

در حديث است كه هشت چيز شما دست خداست : «موت و حيات، مرض و صحت، فقر و غنا، خواب و بيداري»

چه چيزي مي ماند كه دست خودمان باشد؟

 



موضوعات مرتبط: در محضر بزرگان
[ سه شنبه 24 مرداد 1391 ] [ 12:44 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

میزان زکات فطره اعلام شد

 آیت‌الله مکارم شیرازی، میزان زکات فطره امسال را بر مبنای قوت غالب مردم اعلام کرد.

 
مسئول دفتر این مرجع تقلید با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به اهمیت زکات فطره و ضرورت آگاه شدن مردم از میزان آن، آیت‌الله مکارم شیرازی، میزان زکات فطره را بر اساس قوت غالب هر فرد تعیین کرد.
 
ترابعلی دولتمند افزود: بر این اساس، اگر قوت غالب خانواده‌ای گندم باشد، میزان زکات فطره به ازای هر نفر، دو هزار و 500 تومان خواهد بود.
 
وی ابراز داشت: اگر قوت غالب خانواده‌ای برنج باشد، میزان زکات فطره به ازای هر نفر، هفت هزار تومان خواهد بود.
 
زکات فطره باید شب اول ماه شوال که همان روز آخر ماه رمضان است کنار گذاشته شده و پس از اقامه نماز عید فطر به فرد مستمند داده شود.


موضوعات مرتبط: خبر گزيده
[ سه شنبه 24 مرداد 1391 ] [ 12:36 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

کاریکاتور

 



موضوعات مرتبط: کاریکاتور
[ سه شنبه 24 مرداد 1391 ] [ 12:32 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 103 104 105 106 107 ... 167 صفحه بعد