نما متن(4)



موضوعات مرتبط: نما متن
[ سه شنبه 5 دی 1391 ] [ 11:56 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

انار میوه زندگی ، ۱۰ فایده انار برای سلامتی

 

با هم ۱۰ فایده اصلی خوردن انار و نقش آن در زندگی سالم را بررسی می کنیم :

 

۱ .انار دارای ۱۵ اسید آمینه است که  ۶ نوع ازاین اسیدها در هیچ میوه دیگری به جز انار یافت نمی شود. این خاصیت برای گیاه خوران  بسیار مناسب است زیرا آن ۶ اسید آمینه غیر از انار فقط در گوشت وجود دارند .

 ۲ . انار قلب را سالم نگه می دارد.و درصد ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را در خود کاهش می دهد .این خاصیت به این دلیل است که انار عروق و شریان های خونی را انعطاف پذیر نگه داشته و از سفت شدن آن جلوگیری کرده و بدین ترتیب گردش خون به راحتی صورت می گیرد.

 ۳ .انار سرشار از آنتی اکسیدان است که از سرطان پیشگیری می کنند . همچنین می تواند از برگشتن سرطان پروستات در مردان جلوگیری کند و از پخش شدن سرطان در بدن آنها جلوگیری می کند .

 ۴ .انار سطح کلسترول در بدن را تحت کنترل نگه می دارد.انار مانع از اکسیداسیون کلسترول و گرفتگی احتمالی عروق خونی می شود.

 ۵ .انار میوه مناسب برای رژیم غذایی و کاهش وزن است. کم کالری است و بسیاری از ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین و آن را سالم نگه می دارد. این میوه غنی از ویتامین A، B و C است که  به سوخت و ساز بدن کمک فراوانی می کند.

 ۶ .انار می تواند شب کوری شما را درمان  کند. انار باعث تحریک و تولید  ارغوان بینایی در چشم شما می شود و دید شما را بهبود می بخشد.

 ۷ .این میوه حتی از چای سبز نیز بیشتر آنتی اکسیدان دارد و برای  پیشگیری از سرطان بسیار موثر است. در واقع، آب انار حاوی سه برابر بیشتر آنتی اکسیدان های موجود در همان مقدار چای سبز است.

 ۸ .انار همچنین در جلوگیری از سرطان پستان و ریه مفید است. تحقیقات نشان داده است که آب این میوه  قادر به کشتن سلول های سرطانی و بهبود سلامت سلول های طبیعی در سینه و ریه ها می شود.

 ۹ .آب انار به سالم نگه داشتن دندان ها نیز کمک می کند. این میوه به عنوان یک جرم زدای طبیعی عمل می کند و باعث تقویت بافت های مخاطی در دهان می شود.

 ۱۰ .انار باعث سم زدایی در بدن نیز می شود. آب انار تازه به تمیز کردن خون از سموم کمک می کند. همچنین باعث افزایش اشتها شده و هضم غذا را بهبود می بخشد.


 

 



موضوعات مرتبط: خواص میوه ها
[ سه شنبه 5 دی 1391 ] [ 11:29 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

زیارت ناحیه مقدسه

 



موضوعات مرتبط: پیرامون امام حسین
[ دو شنبه 4 دی 1391 ] [ 1:59 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]



موضوعات مرتبط: حدیث برگزیده
[ دو شنبه 4 دی 1391 ] [ 1:55 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

توسعه رزق و روزى با زيارت عاشورا

 چون اول باب سه حديث درباره زياد شدن رزق و روزى با زيارت امام حسين عليه السلام است لذا اين حكايت را هم مى نويسم و دليل ديگرش روضه خوانى تاجر نصرانى : عالم جليل و زاهد مسلم آقاى شيخ عبدالجواد حائرى مازندرانى فرمود كه : روزى كسى آمد خدمت خلد مكان شيخ زين العابدين مازندرانى (قدس اللّه سرّه العالى ) و از تنگى معاش خود شكايت كرد؛ شيخ به او فرمود: برو حرم حضرت اباعبداللّه عليه السلام زيارت عاشورا بخوان رزق و روزى به تو خواهد رسيد اگر نرسيد بيا نزد من ، من خواهم داد رفت . بعد از زمانى ملاقات شد گفت : در حرم مشغول خواندن زيارت عاشورا بودم كه كسى آمد وجهى به من داد و در توسعه قرار گرفتم .(8)
برآورده شدن حاجتهاى آيت اللّه سيّد نجفى قوچانى توسط زيارت عاشورا
آيت اللّه سيّد نجفى قوچانى رحمه الله فرمود:
بعد از آنكه دوبار زيارت عاشورا را در اصفهان و هر بار به مدت چهل روز براى بر آورده شدن حاجتها و مطالب شرعى خود خواندم ، بحمداللّه به مراد خويش دست يافتم ، و به اين زيارت اعتقاد پيدا نمودم ، براى همين پس از رسيدن به شهر نجف اشرف در اولين روز جمعه شروع به خواندن زيارت عاشورا نمودم و اين بار غرضم ظهور حكومت امام زمان (عج ) بود البته اگر خداوند آن را از من بپذيرد تا به شهادت و يا سرورى نايل شوم و همه آنها نور على نور است . من از كسانى نيستم كه شيفته سرگرميهاى دنيا و كثافات آن باشم ، من شيفته مولاى خويش صاحب الامر (عجل ) هستم و از قيد و بندهاى جهان آزادم .
اين زيارت را هر جمعه در نجف اشرف و يا در كربلا، حتى در مسير راه مى خواندم ، و در يك سال آن را چهل جمعه مى خواندم .
خداوند را بر سرّ درونم گواه مى گيرم من امام عصر را بسيار دوست مى دارم و از خداوند خواهان توفيق خدمتگزارى ايشان و حصول سرفرازى هستم 



موضوعات مرتبط: داستانهایی از کرامات خواندن زیارت عاشورا
[ یک شنبه 3 دی 1391 ] [ 11:52 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

نما متن(3)



موضوعات مرتبط: نما متن
[ جمعه 1 دی 1391 ] [ 4:57 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

جواب سلام امام حسین(ع) به مرد جوان

 از عالم وارسته مرحوم شیخ حسین مشکور نقل شده که: 
شبی خواب دیدم که به حرم اباعبدالله الحسین علیه السّلام مشرف شده ام. خود حضرت هم در حرم شریفشان حضور داشتند. جوانی روستایی وارد حرم شد و با لبخند به آن حضرت سلام کرد. ایشان نیز با لبخند جواب او را دادند. 

فردای آن شب، به زیارت حرم امام حسین علیه السّلام مشرف شدم. در حرم متوجه همان جوان عربی شدم که شب قبل او را در خواب دیده بودم. جوان مقابل ضریح مقدس با لبخند به آن حضرت سلام کرد ولی من نه حضرت را دیدم و نه پاسخ او را شنیدم. پیوسته مراقبش بودم تا از حرم خارج شد. به دنبالش رفتم. به او رسیدم و بعد از کمی صحبت داستان خواب دیشب و اتفاق حرم را برایش تعریف کردم. به او گفتم: مگر تو چکار کرده ای که امام حسین علیه السّلام در خوابی که دیدم با لبخند جواب سلام تو را می داد. 

جوان عرب شروع به صحبت کرد: من و پدر و مادر پیرم در روستایی نزدیک کربلا زندگی می کنیم. شب های جمعه که می شود خود را برای زیارت آقا آماده می کنم. پدر و مادرم شوق بسیار برای آمدن به زیارت دارند. من هم که جز یک الاغ، مرکب دیگری ندارم، یک هفته پدرم را سوار بر الاغ به زیارت می آورم و هفته دیگر هم مادرم را. یک شب نوبت پدرم بود که به زیارت بیاید اما تا او را سوار کردم مادرم با گریه به من رو کرد و گفت: باید مرا هم ببری! شاید هفته دیگر زنده نباشم. 

هوا سرد بود و زمین از باران خیس و بردن آن دو با هم بسیار مشکل بود. هر چه گفتم مادرم راضی نشد تا اینکه ناچار شدم پدرم را سوار بر الاغ کرده و مادرم را به دوش گرفته و به زیارت بیاورم. با زحمت بسیار آنها را به حرم رساندم. وقتی همراه پدر و مادرم وارد حرم شدم، حضرت سیدالشهداء علیه السّلام را دیدم. سلام کردم. آن بزرگوار هم با لبخند جواب سلامم را دادند. از آن موقع تا الآن، هر شب جمعه که به زیارت مشرف می شوم حضرت امام حسین علیه السّلام را می بینم که با تبسم جواب سلامم را می دهند. 

منبع: 
۱. کرامات الحسینیه، ج۱. 
۲. خانه خوبان، ص۱۸.



موضوعات مرتبط: پیرامون امام حسین
[ جمعه 1 دی 1391 ] [ 4:47 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

ناگفته‌هایی از انتقال ضریح امام حسین(ع)

 انتقال ضریح امام حسین(ع) از قم تا کربلای معلی با اتفاقات عجیب، تکان‌دهنده، زیبا، شیرین و به یاد ماندنی همراه بود؛ از معلولی که به واسطه ضریح شفا گرفت تا کبوتر عاشقی که از ضریح دل نکند و زائر کربلا شد.

به گزارش فارس، نخستین ضریحی که در مضجع شریف سیدالشهداء(ع) نصب شد، در سال 371 هجری با سازه‌ای از چوب ساج و تزئیناتی از عاج فیل بود.

ضریح جدید، ششمین ضریحی خواهد بود که در تاریخ بارگاه امام حسین(ع) نصب خواهد شد. این ضریح توسط استاد محمود فرشچیان طراحی شده و خطاطی‌های آن را استاد سیدمحمد حسینی‌موحد انجام داده است.

جالب اینکه برای نخستین بار در طول تاریخ، برای طراحی سازه یک ضریح از مهندسان عمران و معماری هم استفاده شده تا این ضریح در برابر 12.8 تن فشار عمودی و 600 کیلو بر هر متر مربع فشار جانبی مقاوم باشد. پیش‌بینی شده است ضریح جدید 300 سال عمر مفید خواهد داشت، یعنی بیش از چهار برابر ضریح کنونی که توسط هندی‌ها ساخته شده است.

در ساخت ضریح جدید ـ که بیش از دوازده تن وزن دارد ـ 6050 کیلو چوب ساج (تهیه ‌شده از جنگل‌های برمه)، 4600 کیلو نقره، 700 کیلو مس، 450 کیلو استیل، 100 کیلو آهن و 118.650 کیلوگرم طلا به کار رفته است. 

کار ساخت ضریح جدید سیدالشهداء(ع) 4.5 سال به طول انجامید و این امر با عنایت ویژه آیت‌الله سید علی سیستانی، درایت حجت‌الاسلام سید جواد شهرستانی (نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران)، هدایت حجت‌الاسلام شیخ عبدالمهدی کربلایی (تولیت عتبه حسینی) و تلاش مجدانه و شبانه‌روزی هیئت امنای ساخت ضریح در شهر مقدس قم امکان‌پذیر شد.

قطعات اصلی این ضریح از طریق هوایی به نجف منتقل و از آنجا ـ به دلیل مسائل امنیتی ـ به صورت بسته‌بندی و با تدابیر ویژه به کربلا منتقل شد. اما بخش‌هایی از ضریح (حدود 30 درصد آن) روز دهم ماه محرم و مصادف با شام غربیان آل‌الله از قم خارج شد تا از طریق شهرهای تهران، ساوه، اراک، بروجرد، خرم‌آباد، دزفول، اندیمشک، شوشتر، آبادان، اهواز و در نهایت شلمچه، به خاک عراق منتقل شود.



موضوعات مرتبط: پیرامون امام حسین

ادامه مطلب
[ جمعه 1 دی 1391 ] [ 4:36 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 83 84 85 86 87 ... 167 صفحه بعد